Velkommen til FLAIR– tidligere Adecco

Fra september 2023 bliver Adecco til FLAIR. Men selvom navnet og farverne er nye, så er vores værdier og services de samme. Det betyder, at vi stadig hjælper virksomheder med at finde den næste og rette medarbejder. Altid med nærvær og engagement som omdrejningspunkt.

Har du spørgsmål eller bekymringer?

Så find og kontakt din lokale konsulent her:

 Find dit lokale kontor 

Navnet er nyt, men værdierne er de samme

Fra september 2023 hedder vi FLAIR, men navn og udseende er faktisk det eneste, der ændrer sig. Samme CVR-nummer, samme mennesker, på de samme kontorer, og på de samme telefonnumre, som du kender.

Du vil dog stadig møde Adecco-navnet hist og pist, da det tager tid at skifte ud. At skifte navn tager lidt tid. Digitalt er det rimelig nemt, men du vil måske se vores gamle navn ude i virkeligheden. Vi skynder os så hurtigt vi kan!

Hvorfor FLAIR?

Flair betyder talent, "at have sans for noget". Vi mener, at alle har flair for noget – det er ikke en evne, som kun tilhører de få. Og det vil vi gerne råbe højt om.

Som vikar- og rekrutteringspartner, har vi flair for at matche mennesker og jobs. Dét har vi gjort i 35 år, og det er stadigvæk vores største fokus.

Q & A