Jobsoegende

Guide til jobsøgning

Hos FLAIR har vi gennem tiden læst rigtig, rigtig mange CV'er og ansøgninger, og udført mange tusinde interviews - og vi ved derfor, hvad der virker. Her har vi samlet vores bedste råd til din jobsøgning.

Vores råd til din jobsøgning

Kom tættere på drømmejobbet

 • Starten i et nyt job, især som nyuddannet, er ofte en forvirrende tid med mange spørgsmål. Det var det også for mig, men med Adecco i ryggen følte jeg mig altid godt hjulpet. Ingen spørgsmål var for små, og jeg blev altid taget seriøst. Denne gode start på mit arbejdsliv har bevirkeret, at jeg kunne fokusere fuldt ud på mit job, og nu har valgt at forsætte min karrierer inden for samme branche.

  Testimonial Andreas Hoffmann

  Andreas Hoffman

  Vikar hos Adecco
 • Jeg har været flere steder for Adecco, rigtig sjovt, for der er altid forskellige udfordringer på de forskellige arbejdspladser, det er jo en god ting, for så lærer man en masse nyt! Jeg er glad for samarbejdet med Adecco, fordi de er der for mig, både angående vikarjobs, og hvis der er problemer eller spørgsmål – kan være til arbejde, arbejdstøj, løn og ferie.

  Testimonial Gitte Jensen

  Gitten Jensen

  Vikar gennem Adecco
 • Jeg er glad for samarbejdet med Adecco, fordi folk altid er imødekommende og lydhøre i kommunikationen. Repræsentanter fra alle afdelinger i Adecco er generelt meget konstruktive at have med at gøre. Adecco har hjulpet mig med at formidle kontakten til Danæg Products A/S, hvor jeg har medvirket i lageroperationen siden 19. oktober 2016 som vikar.

  Testimonial Steffen Andersen

  Steffen Andersen

  Vikar hos Adecco
 • Mit samarbejde med Adecco betød utrolig meget for mig, da jeg stod i en situation, hvor jeg, trods intensiv jobsøgning, var tæt på at droppe ud af dagpengesystemet i en alder af 63år, - 2 år før jeg kunne gå på pension. Ved ihærdigt arbejde er det lykkedes mig at få de længerevarende vikariater på den samme arbejdsplads yderligere forlænget, således, at jeg nu har kunnet søge pension – og sideløbende stadig har mit vikariat året ud.

  Testimonial Claus Bo Thielke

  Claus Bo Thielke

  Vikar hos Adecco
 • Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Adecco igennem 7 år. Først igennem et konsulentforløb i en virksomhed, som strakte sig over flere år, derefter en kort ledighedsperiode, hvor Adecco sørgede for, at jeg var i spil som ansøger til flere vikariater. Og senest igen som konsulent i en virksomhed i 10 mdr. Adeccos egne medarbejdere er altid søde og hjælpsomme, hvad enten man møder op på deres kontor, sender mails eller ringer.

  Testimonial Lotte Corgin

  Lotte Corgin

  Vikar hos Adecco
 • Adecco har hjulpet mig med at komme hurtigt i arbejde igen, efter jeg havde været ledig et stykke tid. Det tog kun et museklik at få oprettet en profil, og kort efter blev jeg ringet op. Efter en uge var jeg til to forskellige samtaler, og begge samtaler endte med et tilbud om ansættelse. Jeg valgte det job, der tiltalte mig mest, og som jeg i dag er super glad for, efter nu at have været ved det samme firma i 2½ år. Hvis man føler, at man sidder lidt fast i sin jobsøgning, kan jeg kun anbefale, at man springer ud i det og prøver Adecco.

  Testimonial Randi Nielsen

  Randi Ruyter Nielsen

  Vikar hos Adecco
 • Trods god uddannelse var det meget svært at få foden indenfor hos virksomhederne. Samarbejdet med Adecco betød en slags forhåndsgodkendelse for virksomhederne, at jeg var den dygtige og kvalificerede medarbejder, som de netop stod og manglede. Adeccos indsats har været uovertruffen. De har hele tiden haft interesse i at hjælpe mig, og jeg har været intet mindre end fuldt ud tilfreds med deres hjælp. SMS'er med jobtilbud er også et suverænt værktøj, man kan tilmelde sig

  Testimonial Carina Steffensen

  Carina Steffensen

  Vikar hos Adecco
 • Mit samarbejde med Adecco er en helt utrolig positiv oplevelse. Jeg stod pludselig uden job pga. nedskæringer. En god ven sagde til mig, at jeg skulle prøve at tage kontakt til Adecco. Det gjorde jeg og var til en meget behagelig samtale, hvor vi gennemgik min uddannelse, kompetencer og erfaringer. Derefter gik det meget stærkt, idet Adecco hurtigt fandt den helt rigtige arbejdsplads. Så med kun en uges ledighed, var jeg i arbejde igen.

  Testimonial Yvonne Mølgaard

  Yvonne Mølgaard

  Vikar hos Adecco