Whiteboard Worker

For virksomheder

FLAIRs netværk, branchekendskab og datadrevne kandidattiltrækning, gør os til det oplagte valg til rekruttering og vikarservice til faste eller tidsbegrænsede stillinger.

Søger du et arbejde? Looking for at job?

Sådan hjælper vi jer

Vi matcher hurtigt og præcist dit aktuelle behov for kompetencer, personlighed og kvaliteter – dette er muligt, fordi vi har Danmarks største pulje af præ-kvalificererede kandidater og den mest omfattende screeningsproces. Det betyder, at uanset hvor mange mennesker du har brug for, så kan vi skaffe dem. Lad os sammen udarbejde en plan og finde de mennesker, der bedst matcher jeres behov og budget. Vi kan endda hjælpe med alt det besværlige som løn, pension, SKAT, overenskomster, HR, jura og administration.

Rekruttering Telefon

Rekruttering der giver glade medarbejdere

Vores store netværk og branchekendskab gør os ikke kun til det oplagte valg til vikarservice og rekruttering til faste eller tidsbegrænsede stillinger. Det gør også, at vi kan tilbyde din virksomhed HR-services som for eksempel outplacement på en meget effektiv måde. FLAIR kan være jeres eksterne HR-partner, der konstant sikrer jer, at I har nem adgang til kompetent personale. Vi sikrer samtidig, at I har glade medarbejdere. Det gør vi ved at give ordentlig løn og pension og overholde overenskomster. Vi tror på, at ordentlige forhold er vejen til at tiltrække de bedste kandidater og dermed give jer de bedste medarbejdere. Glade medarbejdere giver dig glade kunder og mindre besvær.

Rekruttering kontor m/k

Fleksibel vikarservice fra nogle af de største

Vi er ikke kun blandt de største på det danske marked; Som The Adecco Groups preferred partner i Danmark, kan vi udnytte vores internationale netværk som global markedsleder inden for HR. Med kontorer i alle større byer på Sjælland, Fyn og i Jylland, er vi således både lokale, landsdækkende og internationale. Med andre ord kan vi klare alt fra svensktalende projektmedarbejdere i København til polske håndværkere i Aarhus og lokale vikarer i Odense, Aalborg, Esbjerg eller et hvilket som helst andet sted i landet. Det giver visse fordele at være blandt de største. Dels kan vi tilbyde rekrutteringer og vikarservice med fageksperter inden for næsten alle brancher. Dels har vi Danmarks største pulje af præ-kvalificerede kandidater, så vi hurtigt kan finde den rette arbejdskraft til din virksomhed.

Cafemedarbjeder