Whiteboard Worker

For virksomheder

FLAIRs netværk, branchekendskab og datadrevne kandidattiltrækning, gør os til det oplagte valg til rekruttering og vikarservice til faste eller tidsbegrænsede stillinger.

Søger du et arbejde? Looking for at job?

Sådan hjælper vi jer

Vi matcher hurtigt og præcist dit aktuelle behov for kompetencer, personlighed og kvaliteter – det kan vi, fordi vi har Danmarks største pulje af præ-kvalificererede kandidater og den mest omfattende screeningsproces. Så uanset hvor mange mennesker, du har brug for, kan vi finde dem. Lad os udarbejde en plan og finde de medarbejdere, der bedst matcher jeres behov og budget. Vi hjælper med alt det besværlige som løn, pension, SKAT, overenskomster, HR, jura og administration.

Rekruttering Telefon

Rekruttering der giver glade medarbejdere

Udover vores store netværk og branchekendskab, tilbyder vi også HR-services som for eksempel outplacement og rådgivning. Vi er din foretrukne vikar- og rekrutteringspartner. FLAIR kan være jeres eksterne HR-partner, der konstant sikrer, at I har nem adgang til de rigtige medarbejdere. Vi holder styr på lønforhold, pension og overenskomster. Vi tror på, at det er med til at give glade medarbejdere. Samtidig er ordentlige forhold vejen til de bedste kandidater.

Rekruttering kontor m/k

Fleksibel vikarservice fra nogle af de største

Vi er ikke kun blandt de største på det danske marked; Som The Adecco Groups preferred partner i Danmark, kan vi udnytte vores internationale netværk som global markedsleder inden for HR. Med kontorer i alle større byer på Sjælland, Fyn og i Jylland, er vi således både lokale, landsdækkende og internationale. Med andre ord kan vi klare alt fra svensktalende projektmedarbejdere i København til polske håndværkere i Aarhus og lokale vikarer i Odense, Aalborg, Esbjerg eller et hvilket som helst andet sted i landet. Det giver visse fordele at være blandt de største. Dels kan vi tilbyde rekrutteringer og vikarservice med fageksperter inden for næsten alle brancher. Dels har vi Danmarks største pulje af præ-kvalificerede kandidater, så vi hurtigt kan finde den rette arbejdskraft til din virksomhed.

Cafemedarbjeder