KWS Scandinavia søger salgskonsulent til Lolland, Falster og Møn

Har du erfaring med direkte salg til landmænd og er du velbevandret i sukkerroefrø? Kunne du samtidig tænke dig at komme med på en spændende udviklingsrejse? Så er stillingen som salgskonsulent måske noget for dig!

Vi har lige nu fornøjelsen af at rekruttere en salgskonsulent til KWS Scandinavia. Du vil i denne rolle blive en integreret del af en arbejdsplads, der prioriterer tilgængelighed og tilstedeværelse i alle processer, og du vil opleve et tæt samarbejde med ambitiøse og professionelle kolleger med mange års anciennitet i virksomheden.

Vil du være en del af holdet?

I denne stilling er det afgørende, at du kan administrere en bred kundegruppe inden for dit tildelte salgsdistrikt og sikre succesfuldt salg af primært sukkerroefrø til landmænd. Du vil få en vigtig opgave i at etablere langvarige og tillidsfyldte relationer til din kunder med udgangspunkt fra dit hjemmekontor. Dette med henblik på at skabe den bedste grobund for dine salgsmål og et stærkt samarbejde.

Vi leder efter dig, som er i stand til at yde professionel rådgivning og formidle viden om produkternes kompleksitet og fordele for den enkelte landmand. Du vil derfor blive ansvarlig for at sikre størst muligt udbytte af landbruget, når du varetager følgende opgaver:

  • Direkte salg af sukkerroefrø til landbrug i et defineret distrikt
  • Opbygge og vedligeholde gode relationer til kunder og interessenter
  • Kompetent og teknisk rådgivning af kunder om produkter og deres fordele
  • Deltage i salgs- og kundemøder
  • Udføre daglig opfølgning af kundedata gennem Salesforce

Hvad skal jeg kunne?

For at komme i betragtning til jobbet har du solid erfaring med direkte salg indenfor landbrugssektoren og en stærk kommerciel tilgang til dit virke. Du er motiveret for at udføre kundemøder i form af fysiske møder og med dine kommunikations- og forhandlingsevner formår du at balancere salg, rådgivning og at opretholde sunde relationer med kunderne.

Det er hertil vigtigt, at du har omfattende kendskab til jordbrug og de afgrøder, som dyrkes på Sjælland og Sydhavsøerne, mens du har forståelse for de komplekse processer og udfordringer, der er forbundet med landbrugsdrift; du ved, det er vigtigt at tale om vejret!

Der lægges vægt på, at du har eller opnår en specialiseret viden om dine produkter, så du via din rådgivning sikrer korrekt og optimalt udbytte for landmanden. Det er desuden en fordel, hvis du er bosiddende på Lolland.

Som person er du proaktiv og initiativrig, og du trives i et socialt miljø med god mulighed for faglig udvikling og sparring mellem kollegaer. Du udstråler robusthed og god energi, og med din selvstændighed er du i stand til at strukturere din tid effektivt og tilrettelægge egne aktiviteter. Du motiveres af et udfordrende marked, hvor du er villig til at investere din energi i at opbygge tillid og vedligeholde gode kunderelationer.

Om KWS Scandinavia

KWS Scandinavia A/S er et datterselskab i KWS SAAT SE & Co. KGaA koncernen, som er en af verdens førende planteforædlingsvirksomheder. KWS er en virksomhed med tradition for familieejerskab og har fungeret uafhængigt i 165 år. Virksomheden fokuserer på planteforædling, produktion og salg af frø til majs, sukkerroer, korn, grøntsager, raps og solsikke. KWS bruger avancerede planteforædlingsmetoder til løbende at forbedre landmændenes udbytte og planternes modstandsdygtighed over for sygdomme, skadedyr og abiotisk stress.

Har vi fanget din interesse?

Du søger jobbet via Flair, da vi varetager rekrutteringen af den nye salgskonsulent til Lolland, Falster og Møn. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist Winnie Sønderkær Rechnagel fra FLAIR på tlf.: 2845 9893. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukkes stillingen ned.