Privatkunderådgiver til den bæredygtige bank, Merkur Andelskasse, i Aarhus C

Brænder du for klima, bæredygtighed og socialt ansvar?

Vil du være en del af en bank, der både giver kunderne den bedste rådgivning, og på samme tid gør en forskel for klimaet?


Så vil du passe ind hos Merkur i Århus!

Hvem er Merkur?
Merkur er en andelskasse, altså en bank, der er ejet af deres kunder med visionen om, udelukkende at være til gavn for verden. Derfor arbejder de hver dag sammen med deres kunder om at støtte op om bæredygtighed og social ansvarlighed.

Din profil

Som privatkunderådgiver i Merkur får du ansvaret for din egen portefølje af privatkunder. Du skal være med til at afdække kundernes finansielle behov samt tilbyde dem relevante løsninger i samarbejde med Merkurs eksterne samarbejdspartnere. Din vigtigste rolle er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder ved at yde personlig og ansvarlig rådgivning. Du skal rådgive kunderne om daglig økonomi, bolig, pension, forsikring og bæredygtige investeringer - både ved fysiske- og onlinemøder.

For at lykkes i denne rolle forestiller vi os at du kommer med:

  • Minimum 2 års erfaring med finansiel rådgivning af privatkunder
  • En relevant bankfaglig uddannelse, samt gerne akademiuddannelse og/eller HD.
  • Fokus på helhedsrådgivning og høj kundetilfredshed
  • God kreditmæssig ballast
  • En struktureret og effektiv tilgang til dine opgaver
  • Passion for bæredygtighed og social ansvarlighed
  • Lysten til at udvikle dig fagligt og at indgå aktivt i et team af dygtige privatkunderådgivere
  • Certificering i Boligdirektivet, IDD4, grøn og gul certificering i investering, rød certificering i alternative investeringsfonde - eller også bliver du det

Du behøver ikke at være ekspert i det hele. Det vigtigste er at du er ivrig, bevarer overblikket og det gode humør.

Det kan Merkur tilbyde dig

Som privatkunderådgiver i Merkur bliver du en del af et stærkt fællesskab, der er drevet af engagement. Det er en mindre organisation med rigtigt gode muligheder for at få indflydelse og for at udvikle sig både fagligt og personligt. Merkur prioriterer diversitet, en åben kommunikation samt frihed under ansvar meget højt, og ser det som fundamentet for deres høje medarbejdertilfredshed.
Hele 99% af Merkurs medarbejdere svarer f.eks. i den seneste trivselsmåling, at de er direkte stolte af deres arbejde. På kontoret går man meget op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, så en god humor og et positivt sind er store bonusser.

Der er ca. 120 medarbejdere fordelt på deres lokationer i Aarhus, Aalborg og København.

Som deres nye privatkunderådgiver vil du have din faste arbejdsplads i deres afdeling på De Mezas vej i Aarhus, hvor du bliver en del af et team på 5 privatkunderådgivere. Merkurs afdeling i Aarhus huser også kollegaer i Erhverv og Landbrug samt IT & Forretningsudvikling.

I Merkur er de meget fleksible ifht. at tilrettelægge den enkeltes arbejdstid ud fra individuelle ønsker og behov. Der er åbent for kunder uden forudgående aftale mellem kl. 10.00 – 15.00.

Søg stillingen

Du søger jobbet hos Flair, da vi varetager rekrutteringen af den nye privatkunderådgiver. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til Research Consultant Lasse Norring Andersen fra Flair på tlf +45 31232999.

Om Merkur
Merkur er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og de tilbyder deres kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning. Internationalt samarbejder de med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

Merkur er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og har omkring 120 medarbejdere. Merkur er præget af engagement og stærkt fællesskab. Vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, handicap, etnicitet, religion, kultur eller seksualitet.

Læs mere om Merkur på www.merkur.dk eller på linkedin.com/company/merkurandelskasse