Revisorer (HD, Cand.Merc.Aud), til Kovsted & Skovgård i Risskov

Trives du i et arbejdsmiljø med ledelsen tæt på, gode interne udviklingsmuligheder og et bredt ansvarsområde? Da kan du blive den næste revisor i et hus, hvor de mener det, når de fremhæver work-life balance.

Kovsted & Skovgård udvider løbende deres kundeportefølje og ønsker derfor nye kollegaer til deres stærke team.

Fagligt know-how og nærvær

Du træder ind i et hus kendetegnet ved et uhøjtideligt miljø med et stærkt fagligt fokus og gode, interne karrieremuligheder. Der er et ledelsesmæssigt fokus på den enkeltes uddannelsessti og et fagligt stærkt bagland du kan trække på i din læringsproces, herunder registrerede og statsautoriserede revisorer.

Din kommende kollega, der for nylig er skiftet til Kovsted & Skovgård beskriver arbejdsmiljøet som kendetegnet ved ”noget menneskeligt jeg ikke har oplevet før, her er et human touch”. Dette vil du mærke ved en nærværende, daglig ledelse og et reelt fokus på, at forene privat- og arbejdsliv uden for mange overarbejdstimer.

Virksomhedens medarbejdere er præget af diversitet i forhold til alder, køn og uddannelsesbaggrund og står alle klar til at tage godt imod dig.

Frihed og ansvar

Som revisor ved Kovsted & Skovgård får du fra starten af din ansættelse egne kunder i SMV-segmentet, som du får til opgave at sikre kompetent rådgivning og service.

Opgaverne spænder bredt fra revision og regnskabsudarbejdelse til budgettering, opstart af bogholderi,
IT og mange andre spændende rådgivningsopgaver, herunder:

  • Udarbejdelse af årsrapporter, virksomhedsregnskaber samt bilag til selvangivelse
  • Revision for klienter i SMV-segmentet
  • Assistance med opgørelse af selvangivelser for private personer samt indkomst- og formueopgørelser
  • Rådgivning vedrørende regnskab, skat og moms

Din baggrund

Der er flere veje ind til at blive den næste revisor i teamet, da den enkeltes udvikling understøttes internt. Du kan derfor både være relativt ung i din karriere og have gennemført første del af din HD eller du kan komme med tungere erfaring og en cand.merc.aud-uddannelse. Det vigtigste er dit ønske om at gøre en forskel for kunder i SMV-segmentet og at du motiveres af videndeling på tværs.

Skulle du beskrive dig selv, er du:

  • Proaktiv og selvstændig i din opgaveløsning
  • Samvittighedsfuld i mødet med dine kunder
  • Trives i den udadvendte kundekontakt
  • Serviceorienteret
  • Fleksibel
  • Udviklingsorienteret og ønsker løbende at udvide din faglighed

Hvorfor skifte til Kovsted & Skovgård?

Kovsted & Skovgård har et stærkt ønske om at understøtte din faglige udvikling via uddannelse og kurser, og de sikrer adgang til specialviden via deres medlemskab af Revisorgruppen. De er kendetegnet ved en flad struktur der skaber korte beslutningsveje og en høj grad af indflydelse i det daglige. De tilbyder muligheden for intern såvel som eksterne uddannelsesmuligheder. Du kan derfor blive del af en virksomhed, hvor netop dit karriereønske imødekommes.

Kovsted & Skovgaard er derudover for nyligt flyttet i helt nyt, attraktivt domicil i Risskov, der er nemt at tilgå fra Aarhus eller fra motorvejen.

Den videre proces

Du søger jobbet hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Kovsted & Skovgårds nye kollega. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Morten Thomsen fra FLAIR – tidligere Adecco på tlf.: 3136 5625. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål