Area Sales Manager til EFFIMAT Storage Technology

Vil du være en del af en spændende og innovativ vækstvirksomhed, hvor du kan gøre en betydelig forskel, og ønsker du dig store muligheder for at præge jobbet?

Vi søger to Area Sales Managers til at varetage salget i regionerne øst og vest hos EFFIMAT, der er en producent af innovative og kundetilpassede lageroptimeringsløsninger. Stillingen er for dig, der motiveres af at være den første kontakt til kunderne, som efterspørger effektive, ergonomiske og intuitive løsninger indenfor intralogistik.

Bliv en del af et kompetent team tæt på ledelsen

Som Area Sales Manager refererer du til virksomhedens Global Sales Manager, og sammen med dine kollegaer har I et stort fokus på udvikling samt at opnå en stærkere positionering på markedet. Du vil opleve din hverdag som både udfordrende og varierende, og med en høj grad af frihed under ansvar planlægger du selvstændigt din ’to-do’.

En gang om ugen mødes du med resten af teamet på lokationen i Danmarks ”Robotic Valley”. Det meste af din arbejdstid foregår dog på landevejen, og din bopæl er derfor ikke afgørende.

Dine opgaver er:

  • Løsningssalg til nye kunder
  • Identificere salgsmuligheder
  • Vedligeholde eksisterende kunderelationer
  • Booke og afholde kundemøder med fokus på konkret business case
  • Bidrage til fortsat udvikling i salgsteamet

Hvad skal jeg kunne?

For at komme i betragtning til jobbet har du erfaring med salg af tekniske løsninger. Du har formentligt en kommerciel baggrund fra en teknisk branche. Det væsentlige er, at du har god forståelse for både tal og teknik.

Som person er du imødekommende, har gennemslagskraft, ligesom du er vedholdende i modvind, da opgaverne i høj grad vil være præget af kanvassalg. Du er proaktiv, tillidsvækkende og med gode kommunikative evner falder det dig naturligt at kommunikere på flere niveauer i en organisation.

Du er positiv og energisk, og du trives med at varetage flere opgaver ad gangen, som alle følges til dørs. Det sikrer du blandt andet ved struktur og et godt overblik, ligesom du motiveres af at finde løsninger til komplekse projekter.

Hvad får jeg til gengæld?

  • Et spændende job hos en virksomhed kendetegnet ved et stort engagement
  • Kompetente kollegaer, som du kan udvikle dig sammen med
  • Indsigt i en branche med spændende kunder indenfor f.eks. e-commerce
  • Frie rammer, fleksibilitet og god stemning på kontoret

Om EFFIMAT

EFFIMAT leverer højhastighedsløsninger til proces- og plukkeoptimering indenfor kernesegmenterne distribution, intralogistik, E-handel og produktion. Navnet kommer fra nøgleproduktet, den revolutionære og patenterede EffiMat®. Virksomheden er placeret i Odense, "Robotic Valley" og et hotspot for innovationer inden for automatisering. EFFIMAT beskæftiger omkring 50 medarbejdere og forventer at fortsætte den markante vækst. Virksomheden er repræsenteret i over 30 lande rundt om i verden, blandt andet ved egne sælger i de primære markeder og et netværk af partnere, der dækker produktsalg, integration og service.

EFFIMATs produkter og rådgivning er løsninger på mange af de lager- og logistikudfordringer, virksomheder møder i hverdagen. Alle løsninger er lavet specifikt til kunden og er derfor unikke. Potentialet for plukkehastighed - og lageroptimering er altid udgangspunktet for EFFIMATs arbejde.

Hvor søger jeg jobbet?

Du søger jobbet hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen af EFFIMATs nye Area Sales Managers. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard fra FLAIR – tidligere Adecco på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukkes stillingen ned.