Vores kunde ENPROM vækster, og vi søger nu 3 erfarne tekniske profiler med erfaring indenfor højspænding

Vil du være med på ENPROM’s vækstrejse, hvor du vil være med til at forme fremtidens energilandskab og få mulighed for have indflydelse på spændende højspændingsprojekter? Så er det muligvis netop dig, vi søger til denne rolle.

Vores kunde ENPROM oplever en betydelig vækst, og vi søger derfor 3 erfarne tekniske profiler med erfaring indenfor højspænding til arbejde på luftledningsanlæg på 132-400 kV niveau.

Der vil være opstart af første projekt i september-oktober hvor man vil påbegynde samling af nye master. Arbejdet på 400 kV linjen mellem Herslev og Bjæverskov vil foregå indtil juli 2025.

Projektet indebærer nedtagning af højspændingsmaster, demontering af eksisterende ledninger og montering af nye ledninger på nye master. Her er din rolle som udpeget Holdleder helt afgørende for at vi kan lykkes.

Du vil få rig mulighed for at være med til at udvikle afdeling i Danmark og få indflydelse på, hvordan fremtiden skal se ud. Da der vil være skiftende arbejdssteder i hele landet, er din bopæl ikke afgørende.

Kvalifikationer

Som person brænder du for at levere høj kvalitet til kunden til den aftalte tid. Du sætter pris på en god stemning på arbejdspladsen og du er en hyggelig kollega. Du skal være udadvendt og indstillet på en arbejdsplads med forskelligheder, hvor en uformel omgangstone og et højt humør præger hverdagen. Desuden er du selvstændig, og kan træffe beslutninger.

  • Vi ser gerne, at du har en uddannelse som elektriker, højspændingstekniker eller har en anden tilsvarende teknisk faglig baggrund
  • Du kan have en baggrund som, forsyningstekniker, elforsyningsmontør, højspændingsmontør eller el-tekniker
  • Du har kendskab eller erfaring med BEK 1608 (Bekendtgørelse om sikkerhed for drift af elektriske anlæg)
  • Du er, eller har tidligere været, udpeget som holdleder jf. BEK 1608 på spændingsniveau 132-400 kV
  • Du har erfaring med luftledningsanlæg fra 132 til 400 kV
  • Det er et krav du behersker engelsk og dansk såvel mundtligt som skriftligt
  • Kørekort B og ren straffeattest er et krav

Bliv en del af teamet

Der er en meget uformel omgangstone og et godt samarbejde mellem medarbejderne. Personlige relationer vægtes højt mellem alle virksomhedens faggrupper. Som den nye kollega skal du være udadvendt, og du skal trives i et travlt miljø med alsidige opgaver.

Du er hjælpsom og bidrager konstruktivt til opgavernes løsninger. Du vil indgå i et højt specialiseret team, hvor du i samarbejde med gode kollegaer og projektledere tilrettelægger og udfører de daglige opgaver.

Der vil være fokus på oplæring, så du bliver klædt godt på til arbejdsopgaverne så du kan komme godt i gang i afdelingen.

Opstart: August - september dog senest oktober 2024

Løn: Attraktiv løn baseret på dine kvalifikationer samt gode personaleforhold

ENPROM tilbyder:

Hos ENPROM kan vi tilbyde et job i en international virksomhed i vækst, hvor du kommer til at arbejde med udfordrende projekter. Vores tankegang er at sige "hvordan?" i stedet for "nej", hvilket betyder, at vi altid leder efter løsningen i stedet for problemet. Vi ser vores medarbejdere som det mest værdifulde aktiv i vores virksomhed, og deres engagement og ideer er grunden til, at vi er, hvor vi er i dag. Vi forventer, at du gør dit bedste og bliver en af vores mest talentfulde medarbejdere. Som medarbejder hos ENPROM vil du kunne udvikle din karriere og avancere til en ønsket stilling over tid.

Vi grundlagde ENPROM i 2011. I dag er vi en af de største virksomheder inden for el-byggeri i Polen. Vi samarbejder med den nationale el-transmissionssystemoperatør og de regionale el-distributionssystemoperatører i Polen, og vi udvider med succes vores aktiviteter internationalt. Virksomheden ledes af ingeniører med mange års værdifuld erfaring, hvilket er grunden til, at vi grundigt forstår branchens krav.

Vi ønsker, at ENPROM-brandet bliver synonymt med pålidelighed og sikrer, at vores kunders investeringer realiseres på en sikker og rettidig måde og i overensstemmelse med branchens standarder.

ENPROM går op i mangfoldighed, så vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, alder, race og religion.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som en del af teamet hos ENPROM

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Jesper Bagger, Sales Manager - Denmark:

Mobil: +45 20 705 700 / j.bagger@enprom.com. Hjemmeside: www.enprom.pl/en.

Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Arzu Simsek

Senior Staffing Specialist

Tlf.: 38381112