Bartender

Bartender

Søger du en bartender eller serveringsmedarbejder til at mixe og servere drinks, cocktails, vine, øl og snacks? Så kontakt FLAIR, og lad os hjælpe dig! Vi har Danmarks absolut største pulje med prækvalificerede kandidater, som er klar til at springe til, når den rette mulighed byder sig – også akut!

Ring og hør nærmere om personale inden for bar og event

+45 38 38 70 81

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Derfor skal du vælge et samarbejde med FLAIR HoReCa

  • Akut vikardækning fra dag til dag og kundeservice alle ugens dage til midnat

  • Danmarks største pulje af prækvalificerede ufaglærte og faglærte kandidater inden for branchen

  • Opfølgende besøg på arbejdspladsen for at sikre et fortsat godt samarbejde for alle parter

  • Alle vores bartendere har hygiejnebevis og ren straffeattest

  • Vores konsulenter har selv erfaring fra hotel-, restaurant- cafe- og kantinebranchen og kender til udfordringer og behov deri

Leder du efter et job? Se vores ledige stillinger her

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har FLAIR hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har FLAIR leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med FLAIR sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale FLAIR som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som FLAIR, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med FLAIR i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Typiske spørgsmål om bartendere