Rekruttering Kvinde

Vikarbureau Hovedstaden

Vikarbureau i Hovedstaden? Svinger jeres behov for medarbejdere fra dag til dag? Har I fået en sygemelding og skal akut bruge en vikar? Mangler I hænder til en specifik opgave i en periode? Fra vores kontor midt i København, hjælper vi jer hurtigt videre.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Hovedstaden og omegn

+45 38 38 70 91

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Hovedstaden?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Hovedstadens største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Kvalitet & garanti – vi tjekker CV, referencer, straffeattest, certificeringer osv.

Er du jobsøgende?

Dit leveringsdygtige vikarbureau i Hovedstaden

Ledigheden er lav i hovedstadsområdet, og det kan mærkes! Særligt hos de virksomheder, der ønsker at ansætte nye medarbejdere og i firmaer med svingende behov for arbejdskraft.

Er I trætte af at søge forgæves? Lad os finde den rette vikar til jer. Vi har Hovedstadens største pulje af kvalificerede vikarer, som alle har været igennem en grundig screening og kvalitetssikring. Vores vikarpulje bliver opdateret hver eneste dag, så vi altid kan sikre det rette match mellem vikar og jeres virksomhed – uanset branche.

Som vikarbureau i Hovedstaden arbejder vi målrettet på at tiltrække de attraktive kandidater – blandt andet gennem databaseret og målrettet annoncering på tværs af kanaler. Og det virker! Vores høje volumen af kandidater sikrer, at vi altid har en vikar klar til jer, både når det gælder dag-til-dag dækning og længere vikariater.

Vikarer som skaber værdi fra første dag

Underkvalificerede eller fejlmatchede vikarer er både dyre og ressourcekrævende. Med en ny medarbejder gennem FLAIR, får I en vikar, som skaber værdi allerede fra første dag. Alle vores vikarer har nemlig været igennem vores kvalitetssikringsproces, hvor vi blandt andet:

  • Tjekker CV, straffeattest og referencer grundigt
  • Screener og holder samtaler med alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Gennemgår nødvendige beviser og certificeringer alt efter branche

Ud fra vores grundige screeninger kan vi matche jeres behov med kandidaternes kvalifikationer, personlighed og erfaringer. Det betyder, at I får en vikar, som passer til jer hele vejen rundt og som kan varetage arbejdsopgaverne allerede fra første dag.

Derudover sikrer vi motiverede vikarer, ved at give dem gode vilkår. I FLAIR tror vi nemlig på, at de mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de får en ordentlig behandling. Derfor tilbyder vi blandt andet alle vores vikarer pension, som et af de eneste vikarbureauer i Hovedstaden.

Vi er jeres nye vikarbureau i Hovedstaden fordi:

Vi klarer alt det besværlige, så I kan fokusere på dét, der giver jeres virksomhed værdi. Vi står for annoncering, screening, interviews, ansættelse, løn, overenskomster, pension, jura og meget mere!

Med FLAIR på sidelinjen er du sikret en grundig og effektiv rekruttering af jeres næste vikar. Vi kender jeres branche, og vi har prækvalificerede vikarer klar til alle slags arbejdsopgaver.

Vi har match- og tilfredshedsgaranti på alle vikarer. Det betyder, at I får en ny vikar uden ekstra beregning, hvis ikke I er tilfredse.

Tag jeres første skridt mod nem og skalérbar arbejdsstyrke! Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.