Rekruttering Medarbejder

Vikarbureau Brøndby

På jagt efter et vikarbureau i Brøndby? Skifter jeres behov for arbejdskraft fra dag til dag? Skal I bruge ekstra hænder i en periode, eller mangler I akut en vikar? Vi har kandidater til alle brancher, stillinger og arbejdsopgaver. Vi kan også finde vikarer til jer i Brøndby.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Brøndby og omegn

+45 38 38 70 91

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Brøndby og omegn?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Brøndby og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Kvalitet & garanti – vi tjekker CV, referencer, straffeattest, certificeringer osv.

Er du jobsøgende?

Jeres erfarne vikarbureau i Brøndby

Bunkerne af opgaver vokser, der er fart på forretningen, men ansøgningerne udebliver. De rette medarbejdere er svære at få fat på, og det koster dyrt i hullede vagtplaner.

Lad os finde jeres næste vikar! Vi har mere end 35 års erfaring og landets største pulje af kandidater, som kan træde til i Brøndby allerede i morgen.

I får værdi fra første dag

Er I trætte af at spilde tid og penge på mismatchet arbejdskraft? Når I booker gennem vores vikarbureau i Brøndby får I medarbejdere, der løser jeres opgaver fra første arbejdsdag. Vores store vikarpulje opdateres hver dag, og vores databaserede annoncering sikrer, at vi altid har de mest attraktive kandidater klar til jer.

Derudover er alle vores kandidater igennem en grundig screening, hvor vi:

  • Tjekker CV og referencer
  • Afholder samtaler med alle vikarer ansigt til ansigt
  • Gennemgår beviser og certificeringer
  • Sikrer ren straffeattest

Det betyder, at I får vikarer, som kan træde direkte ind hos jer og skabe værdi fra første dag. I får medarbejdere, der passer til jeres virksomhed både fagligt og personligt.

Med vores erfaring som vikarbureau i Brøndby ved vi, at vi kan finde det helt rigtige match til jer. Derfor får I tilfredshedsgaranti på alle jeres ansættelser. I får en ny vikar uden ekstra beregning, hvis ikke I er tilfredse.

Vi er jeres nye vikarbureau, fordi

Vi finder jeres vikarer, så I kan bruge tid på det, der giver jer værdi. Som jeres vikarbureau står vi for alt det tidskrævende: annoncering, interviews, ansættelse, overenskomster og meget mere.

Skal hullede vagtplaner være fortid? Udfyld formularen, og få et uforpligtende i dag.