Rekruttering Laptop

Vikarbureau Høje-Taastrup

På jagt efter et vikarbureau i Høje-Taastrup? Skifter jeres behov for arbejdskraft fra dag til dag? Skal I bruge ekstra hænder i en periode, eller mangler I akut en vikar? Som vikarbureau hjælper vi hver dag med at finde og ansætte de medarbejdere, vores kunder mangler.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Høje-Taastrup og omegn

+45 38 38 70 94

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Høje-Taastrup?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Høje-Taastrup og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Kvalitet & garanti – vi tjekker CV, referencer, straffeattest, certificeringer osv.

Er du jobsøgende?

Jeres vikarbureau i Høje-Taastrup

Bunken med opgaver vokser, jobannoncen er online, men der er ekko i indbakken til ansøgninger. Vi forstår, hvor frustrerende det er at søge medarbejdere forgæves.

Vi finder den rette vikar til jer i Høje-Taastrup! Vores store pulje af prækvalificerede kandidater vokser hver dag og sikrer, at vi kan finde hænderne, I mangler – uanset branche og arbejdsopgaver.   

Vi har jeres match hos vikarbureau i Høje-Taastrup

Fejlmatchet arbejdskraft koster dyrt i både tid og penge. Med vikarer fra os, får I værdi fra første arbejdsdag. Vores pulje af kandidater opdateres hver dag, så vi altid har de mest attraktive vikarer til jer.
Alle vores kandidater har været igennem vores grundige screening og kvalitetssikringsproces. Det betyder, at vi kender vores vikarer og kan skabe det helt rigtige match til jeres virksomhed i Høje-Taastrup – både fagligt og personligt.

Vores kvalitetssikring består i:

  • Gennemgang af CV og referencer
  • Samtaler med alle kandidater ansigt til ansigt
  • Tjek af certificeringer og beviser
  • Sikre ren straffeattest

Screeningen er jeres garanti for dygtige vikarer, som løser jeres opgaver allerede fra første dag, og som passer til jer hele vejen rundt.

Desuden får I tilfredshedsgaranti på alle jeres ansættelser gennem os. Er I ikke tilfredse? I får en ny vikar uden ekstra omkostninger.

FLAIR er jeres vikarbureau, fordi:

Vi løser jeres bemandingsproblem. Overlad alt det besværlige til os, og få tid til det, der giver jer værdi. Vores vikarbureau har specialister i alle brancher, som er klar til at finde jeres næste vikar.

Er I klar til at gøre jeres vikardækning nem? Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud i dag.