Office Dialogue 1

Vikarbureau Tårnby

Vikarbureau Tårnby søges? Mangler I arbejdskraft allerede i morgen? Skal I bruge en vikar i en længere periode? Svinger jeres behov for medarbejdere fra dag til dag? Vi har landets største pulje af dygtige kandidater, som er klar til at løfte jeres opgaver. Vi kan finde jeres vikarer i Tårnby – uanset jeres branche.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Frederecia og omegn

+45 38 38 70 91

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Tårnby?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Tårnby og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Kvalitet & garanti – vi tjekker CV, referencer, straffeattest, certificeringer osv.

Er du jobsøgende?

Jeres vikarbureau i Tårnby

Bunkerne af opgaver vokser, der er fart på forretningen, men ansøgningerne udebliver. De rette medarbejdere er svære at få fat på, og det koster dyrt i hullede vagtplaner.

Lad os finde jeres næste vikar! Vi har mere end 35 års erfaring og landets største pulje af kandidater, som kan træde til i Tårnby allerede i morgen.

Vi har jeres match hos vikarbureau Tårnby

Fejlmatchet arbejdskraft koster dyrt i både tid og penge. Med vikarer fra os, får I værdi fra første arbejdsdag. Vores pulje af kandidater opdateres hver dag, så vi altid har de mest attraktive vikarer til jer.

Alle vores kandidater har været igennem vores grundige screening og kvalitetssikringsproces. Det betyder, at vi kender vores vikarer og kan skabe det helt rigtige match til jeres virksomhed i Tårnby – både fagligt og personligt.

Vores kvalitetssikring består i:

  • Gennemgang af CV og referencer
  • Samtaler med alle kandidater ansigt til ansigt
  • Tjek af certificeringer og beviser
  • Sikre ren straffeattest

Screeningen er jeres garanti for dygtige vikarer, som løser jeres opgaver allerede fra første dag, og som passer til jer hele vejen rundt.

Desuden får I tilfredshedsgaranti på alle jeres ansættelser gennem os. Er I ikke tilfredse? I får en ny vikar uden ekstra omkostninger.

FLAIR er jeres nye vikarbureau, fordi:

Vi gør jeres vikardækning nem! Vi tager os af alt det besværlige, så I kan holde fokus på det, der giver jeres virksomhed værdi. Vi klarer annoncering, screening, ansættelse, jura, overenskomster og meget mere.

Tag første skridt en fuldt fleksibel arbejdsstyrke. Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud fra jeres nye vikarbureau allerede i dag.