Young Office Worker

Vikarbureau Midtjylland

Vikarbureau i Midtjylland? Har I akut behov for en vikar? Varierer jeres behov for medarbejdere fra dag til dag? Mangler I hænder til en opgave i en periode? Det er ansøgers marked lige nu, og det er krævende at finde den helt rette arbejdskraft. Lad os hjælpe jer hurtigt videre.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Midtjylland og omegn

+45 38 38 70 94

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Midtjylland og omegn?

  • Alt fra akut dag-til-dag vikardækning til længere projektansættelser

  • Midtjyllands største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Fuld fleksibilitet i din arbejdsstyrke

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

Er du jobsøgende?

Dit full-service vikarbureau i Midtjylland

Efterspørgslen på arbejdskraft er tårnhøj, og mange firmaer kæmper med at tiltrække de medarbejdere, de har brug for. Det kan koste dyrt i tid, penge og hullede vagtplaner. 

Lad os hjælpe jer med at finde den rette vikar. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at arbejde - og puljen vokser hver dag. Vi kan derfor også finde det helt rigtige match til jer – uanset jeres branche.

I får værdi fra første dag

Som vikarbureau i Midtjylland hjælper vi hver dag mange kunder med forskellige behov med at finde den arbejdskraft, de har brug for. Alle vores vikarer har været igennem vores grundige kvalitetssikringsforløb, som sikrer, at de skaber værdi allerede fra første arbejdsdag. Vi kvalitetssikrer vores vikarer ved:

  • Grundigt at gennemgå CV og referencer
  • Møde og interviewe alle vikarer ansigt til ansigt
  • Tjekke alle beviser og certificeringer alt efter branche
  • Sikre at alle kandidater har ren straffeattest

I FLAIR tror vi på, at god og ordentlig behandling tiltrækker engagerede vikarer. Derfor sikrer vi altid vores kandidater gode arbejdsvilkår og giver pension til alle vores vikarer, som et af de eneste vikarbureauer i Danmark.

FLAIR er jeres nye vikarbureau i Midtjylland, fordi:

Vi gør jeres vikardækning nem! Vi er med jer hele vejen – lige fra den første afklaring af jeres behov til opfølgningen. Vi tager os af ansættelsen, løn, overenskomster, jura og meget mere, så I kan holde jeres fulde fokus på dét, der skaber værdi for jeres virksomhed.

Med vores store pulje af grundigt screenede kandidater, har vi altid arbejdskraft klar til netop den opgave, I skal have løst, uanset jeres branche. Vi hjælper både med dag-til-dag vikardækning og længere vikariater, og vi har match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser. Hvis I ikke er tilfredse, får I en ny vikar uden ekstra beregning.

Hos FLAIR har vi arbejdet med vikarservice i mere end 35 år. Vi forstår derfor jeres behov for kompetent, pålidelig og skalérbar arbejdskraft - og vi ved, hvad der skal til for at finde de rette medarbejdere til jer med vores vikarbureau Midtjylland. Vi kender markedet og lokalområderne, og vores specialister forstår din branche, og de forhold I arbejder under.

Tag første skridt mod den kvalificerede og fleksible arbejdskraft, I mangler. Fortæl os, hvem og hvad I søger i ovenstående formular, så kontakter vi jer med et uforpligtende tilbud allerede i dag.