Vikar

Vikarbureau Nordjylland

Vikarbureau Nordjylland? Har I akut brug for en vikar? Veksler jeres behov for hænder fra dag til dag? Leder I efter den rette medarbejder til et længere vikariat? Fra vores kontor i Aalborg hjælper vi hver dag vores mange forskellige kunder med at lukke huller i vagtplanerne og finde de helt rigtige vikarer. Vi kan også hjælpe jer – uanset jeres branche og medarbejderen, I søger.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Nordjylland

+45 38 38 70 95

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Nordjylland?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Nordjyllands største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Kundeservice hver dag fra 6-24

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

Er du jobsøgende?

Vikarbureau Nordjylland er med jer hele vejen

Der er travlt i forretningen, og der skal nye kollegaer til. Jobannoncerne er online – men ansøgningerne udebliver. Lyder det bekendt? I er ikke alene. Den rekordlave ledighed har gjort mangel på arbejdskraft til virkelighed i mange danske virksomheder – og de hullede vagtplaner koster dyrt.

Lad os løse problemet for jer! Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som står klar til at træde til og løfte jeres opgaver allerede fra i morgen. Vi har vikarer til alle brancher og alle arbejdsopgaver, og vi tager os af processen fra start til slut, så I kan lægge jeres fulde fokus der, hvor I skaber værdi.

Få værdi fra første dag

Leder I efter en vikar, der træder direkte ind i jobbet og skaber værdi fra første dag? Det får I med FLAIR. Vi screener og kvalitetstjekker alle vores kandidater grundigt, så vi har et komplet billede af deres kvalifikationer, personlige kompetencer og erfaringer.

  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi gennemgår CV og tager referencer
  • Vi tjekker beviser og certificeringer alt efter branche
  • Vi sikrer, at alle vores vikarer har ren straffeattest

Vores udførlige screeningsprocesser betyder, at vi kan matche jeres virksomhed med vikarer, som passer hele vejen rundt – både på kvalifikationer og personlighed.

FLAIR er jeres nye vikarbureau i Nordjylland, fordi:

Vi giver jer arbejdskraften, I mangler! Vores store pulje af kandidater er altid opdateret – og vi udvider den hver dag gennem vores databaserede og digitale tilgang til annoncering og tiltrækning. Vi er med jer fra start til slut og tager os af alt det besværlige, så I kan koncentrere jer om det, der er vigtigt for jeres virksomhed. Vi tager os af det hele: Ansættelse, løn, overenskomster, jura og meget mere.

Vi kan hjælpe jer, uanset om I mangler en dag-til-dag vikar, længere vikariat, en enkelt eller 20 vikarer.

Tag første skridt mod nem og enkelt bemanding i dag. Udfyld formularen, så kontakter vi jer med et uforpligtende tilbud i dag.