Vikar

Vikarbureau Frederikshavn

Vikarbureau Frederikshavn søges? Mangler I arbejdskraft allerede i morgen? Skal I bruge en vikar i en længere periode? Svinger jeres behov for medarbejdere fra dag til dag? Vi har landets største pulje af dygtige kandidater, som er klar til at løfte jeres opgaver. Vi kan finde jeres vikarer i Frederikshavn – uanset jeres branche.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Frederikshavn og omegn

+45 38 38 70 95

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Frederikshavn og omegn?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Frederikshavn og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Kundeservice hver dag fra 6-24

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

Er du jobsøgende?

Jeres vikarbureau i Frederikshavn

Bunken med opgaver vokser, jobannoncen er online, men der er ekko i indbakken til ansøgninger. Vi forstår, hvor frustrerende det er at søge medarbejdere forgæves.

Vi finder den rette vikar til jer i Frederikshavn! Vores store pulje af prækvalificerede kandidater vokser hver dag og sikrer, at vi kan finde hænderne, I mangler – uanset branche og arbejdsopgaver.

I får værdi fra første dag

Er I trætte af at spilde tid og penge på mismatchet arbejdskraft? Når I booker gennem vores vikarbureau i Frederikshavn får I medarbejdere, der løser jeres opgaver fra første arbejdsdag. Vores store vikarpulje opdateres hver dag, og vores databaserede annoncering sikrer, at vi altid har de mest attraktive kandidater klar til jer.

Derudover er alle vores kandidater igennem en grundig screening, hvor vi:

  • Tjekker CV og referencer
  • Afholder samtaler med alle vikarer ansigt til ansigt
  • Gennemgår beviser og certificeringer
  • Sikrer ren straffeattest

Det betyder, at I får vikarer, som kan træde direkte ind hos jer og skabe værdi fra første dag. I får medarbejdere, der passer til jeres virksomhed både fagligt og personligt.

Med vores erfaring som vikarbureau i Frederikshavn ved vi, at vi kan finde det helt rigtige match til jer. Derfor får I tilfredshedsgaranti på alle jeres ansættelser. I får en ny vikar uden ekstra beregning, hvis ikke I er tilfredse.

FLAIR er jeres nye vikarbureau, fordi:

Vi gør jeres vikardækning nem! Vi tager os af alt det besværlige, så I kan holde fokus på det, der giver jeres virksomhed værdi. Vi klarer annoncering, screening, ansættelse, jura, overenskomster og meget mere.

Tag første skridt en fuldt fleksibel arbejdsstyrke. Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud fra jeres nye vikarbureau allerede i dag.