Vikar Knuckles

Vikarbureau Sjælland

Vikarbureau Sjælland? Mangler I akut hænder? Har I brug for 10 vikarer den ene dag og kun to den næste? Skal I bruge en ekstra kollega i en periode? I FLAIR hjælper vi hver dag vores mange kunder fra alle brancher med at finde den arbejdskraft, de skal bruge. Dag-til-dag vikarer eller længere vikariater? Vi er her for at hjælpe jer!

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder på Sjælland

+45 38 38 70 91

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau på Sjælland?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Sjællands største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Kundeservice hver dag fra 6-24

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

Er du jobsøgende?

Vælg fra Danmarks største kandidatpulje

Ordrerne tikker ind, bunken med opgaverne vokser, men der er ekko i indbakken til ansøgningerne... Manglen på arbejdskraft er frustrerende og kan være en afgørende kæp i hjulet på jeres vækst.

Lad os finde den rette vikar til jer! Vi har Danmarks største pulje af allerede kvalificerede kandidater, som står klar til at træde til og løfte opgaverne i jeres firma. Vores målrettede og datadrevne kandidattiltrækning sikrer, at vores kandidatpulje opdateres hver dag, så vi altid kan finde det rigtige match inden for kort tid.

Vi har jeres rette match hos vikarbureau Sjælland

Mismatchet arbejdskraft kan koste dyrt i oplæringstid eller endnu værre: Spildte ressourcer. Med en vikar fra FLAIR, får I en medarbejder, der skaber værdi fra første dag. Vi kender vores kandidater, og ud fra vores grundige screening og kvalitetssikring kan vi skabe det helt rigtige match til jeres virksomhed – både fagligt og personligt. Vi kvalitetssikrer alle kandidater ved at:

  • Gennemgå CV og referencer
  • Afholde samtaler ansigt-til-ansigt
  • Sikre ren straffeattest
  • Tjekke certificeringer og beviser

Vores grundige processer er jeres garanti for dygtige medarbejdere, som løser jeres arbejdsopgaver allerede fra første dag. Derudover viser vores erfaring, at ordentlige forhold tiltrækker engagerede kandidater. Derfor sørger vi altid for gode arbejdsvilkår og pension til alle vores vikarer.

Du får tilfredshedsgaranti på alle dine ansættelser gennem os. Er du ikke tilfreds? Så får du en ny vikar uden beregning.

FLAIR er jeres nye vikarbureau på Sjælland, fordi:

Vi løser jeres bemandingsproblemer! Vi skaffer jeres vikarer, så I kan bruge tiden på det, der er vigtigst for jer. Vi har mere end 35 års erfaring, og vores konsulenter er hver især specialister i de mange forskellige brancher. Vi sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 6-24.

Er I klar til at gøre jeres vikardækning nem? Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.