Produktionsarbejde

Vikarbureau Haderslev

Vikarbureau Haderslev? Mangler I akut en vikar? Skal I bruge ekstra hænder i en periode? Varierer jeres behov for medarbejdere fra dag til dag? Efterspørgslen på arbejdskraft er stor – og der er kamp om de rette kandidater. Vi hjælper jer hurtigt videre!

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Haderslev og omegn

+45 38 38 70 93

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Haderslev og omegn?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Fyldte vagtplaner – hver dag

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Kundeservice fra 06 til 24 hele ugen

Er du jobsøgende?

Jeres vikarbureau i Haderslev

Bunken med opgaver vokser, jobannoncen er online, men der er ekko i indbakken til ansøgninger. Vi forstår, hvor frustrerende det er at søge medarbejdere forgæves.

Vi finder den rette vikar til jer i Haderslev! Vores store pulje af prækvalificerede kandidater vokser hver dag og sikrer, at vi kan finde hænderne, I mangler – uanset branche og arbejdsopgaver.

Vikarer, som skaber værdi fra første dag

Leder I efter vikarer i Haderslev, der kan træde direkte ind i jobbet fra første dag og løfte jeres opgaver? Det får I med FLAIR. Vi ved, at I har travlt og skal bruge kompetent arbejdskraft hurtigt. Derfor har alle vores vikarer været igennem en grundig screening og kvalitetssikringsproces, hvor vi:

  • Afholder interviews med alle kandidater ansigt til ansigt
  • Gennemgår CV og referencer
  • Tjekker beviser og certificeringer
  • Sikrer ren straffeattest

Det betyder, at vi kan matche jer med vikarer, der har præcist de kvalifikationer, erfaringer og personlige kompetencer, I skal bruge. I får vikarer i Haderslev, som skaber værdi fra første arbejdsdag.

Vores pulje af kandidater vokser hver dag, og vores databårne digitale annoncering sikrer, at vi altid kan tilbyde jer de mest attraktive kandidater i Haderslev. Desuden får I tilfredshedsgaranti på alle vikarer. Er I ikke tilfredse? I får en ny vikar uden ekstra beregning.

FLAIR er jeres vikarbureau, fordi:

Vi løser jeres bemandingsproblem. Overlad alt det besværlige til os, og få tid til det, der giver jer værdi. Vores vikarbureau har specialister i alle brancher, som er klar til at finde jeres næste vikar.

Er I klar til at gøre jeres vikardækning nem? Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud i dag.