Highfive kontor

Vikarbureau Middelfart

Vikarbureau Middelfart? Er I trætte af huller i vagtplanen? Svinger jeres behov for arbejdskraft fra dag til dag? Skal I bruge en vikar i morgen? Efterspørgslen på arbejdskraft er rekordhøj i Middelfart. Det er frustrerende og dyrt at lede forgæves efter de rette medarbejdere. Vi hjælper jer videre!

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Middelfart og omegn

+45 38 38 70 93

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Middelfart og omegn?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Middelfart og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Vi håndterer alt det besværlige, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning

  • Kundeservice alle dage fra 06 til 24

  • Kvalitet & garanti – vi tjekker CV, referencer, straffeattest, certificeringer osv.

Er du jobsøgende?

Jeres erfarne vikarbureau i Middelfart

Bunkerne af opgaver vokser, der er fart på forretningen, men ansøgningerne udebliver. De rette medarbejdere er svære at få fat på, og det koster dyrt i hullede vagtplaner.

Lad os finde jeres næste vikar! Vi har mere end 35 års erfaring og landets største pulje af kandidater, som kan træde til i Middelfart allerede i morgen.

Vi har jeres match hos vikarbureau Middelfart

Fejlmatchet arbejdskraft koster dyrt i både tid og penge. Med vikarer fra os, får I værdi fra første arbejdsdag. Vores pulje af kandidater opdateres hver dag, så vi altid har de mest attraktive vikarer til jer.

Alle vores kandidater har været igennem vores grundige screening og kvalitetssikringsproces. Det betyder, at vi kender vores vikarer og kan skabe det helt rigtige match til jeres virksomhed i Middelfart – både fagligt og personligt.

Vores kvalitetssikring består i:

  • Gennemgang af CV og referencer
  • Samtaler med alle kandidater ansigt til ansigt
  • Tjek af certificeringer og beviser
  • Sikre ren straffeattest

Screeningen er jeres garanti for dygtige vikarer, som løser jeres opgaver allerede fra første dag, og som passer til jer hele vejen rundt. Desuden får I tilfredshedsgaranti på alle jeres ansættelser gennem os. Er I ikke tilfredse? I får en ny vikar uden ekstra omkostninger.

FLAIR er jeres vikarbureau, fordi:

Vi løser jeres bemandingsproblem. Overlad alt det besværlige til os, og få tid til det, der giver jer værdi. Vores vikarbureau har specialister i alle brancher, som er klar til at finde jeres næste vikar.

Er I klar til at gøre jeres vikardækning nem? Udfyld formularen ovenfor og få et uforpligtende tilbud i dag.