Kvinde vikar

Vikarbureau Sønderborg

Vikarbureau Sønderborg? Er I trætte af huller i vagtplanen? Svinger jeres behov for arbejdskraft fra dag til dag? Skal I bruge en vikar i morgen? Efterspørgslen på arbejdskraft er rekordhøj i Sønderborg. Det er frustrerende og dyrt at lede forgæves efter de rette medarbejdere. Vi hjælper jer hurtigt videre!

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Sønderborg og omegn

+45 38 38 70 93

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Sønderborg og omegn?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Kundeservice alle dage fra 06 til 24

  • Vi håndterer alt det besværlige som jura, løn, annoncer, screening, osv.

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Tilfredshedsgaranti. Ikke tilfreds? Få en ny vikar uden ekstra beregninger.

Er du jobsøgende?

Jeres erfarne vikarbureau i Sønderborg

Bunkerne af opgaver vokser, der er fart på forretningen, men ansøgningerne udebliver. De rette medarbejdere er svære at få fat på, og det koster dyrt i hullede vagtplaner.

Lad os finde jeres næste vikar! Vi har mere end 35 års erfaring og landets største pulje af kandidater, som kan træde til i Sønderborg allerede i morgen.

I får værdi fra første dag

Er I trætte af at spilde tid og penge på mismatchet arbejdskraft? Når I booker gennem vores vikarbureau i Sønderborg får I medarbejdere, der løser jeres opgaver fra første arbejdsdag. Vores store vikarpulje opdateres hver dag, og vores databaserede annoncering sikrer, at vi altid har de mest attraktive kandidater klar til jer.

Derudover er alle vores kandidater igennem en grundig screening, hvor vi:

  • Tjekker CV og referencer
  • Afholder samtaler med alle vikarer ansigt til ansigt
  • Gennemgår beviser og certificeringer
  • Sikrer ren straffeattest

Det betyder, at I får vikarer, som kan træde direkte ind hos jer og skabe værdi fra første dag. I får medarbejdere, der passer til jeres virksomhed både fagligt og personligt.

Med vores erfaring som vikarbureau i Sønderborg ved vi, at vi kan finde det helt rigtige match til jer. Derfor får I tilfredshedsgaranti på alle jeres ansættelser. I får en ny vikar uden ekstra beregning, hvis ikke I er tilfredse.

FLAIR er jeres vikarbureau, fordi:

Vi løser jeres bemandingsproblem. Overlad alt det besværlige til os, og få tid til det, der giver jer værdi. Vores vikarbureau har specialister i alle brancher, som er klar til at finde jeres næste vikar.

Er I klar til at gøre jeres vikardækning nem? Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud i dag.