Produktionsjob

Vikarbureau Svendborg

Vikarbureau Svendborg? Er I trætte af huller i vagtplanen? Svinger jeres behov for arbejdskraft fra dag til dag? Skal I bruge en vikar i morgen? Efterspørgslen på arbejdskraft er rekordhøj i Svendborg. Lad os hjælpe jer videre.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Svendborg og omegn

+45 38 38 70 93

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Svendborg og omegn?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Svendborg og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Tilfredshedsgaranti. Ikke tilfreds? Få en ny vikar uden ekstra beregninger.

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Kundeservice alle dage fra 06 til 24

Er du jobsøgende?

Jeres erfarne vikarbureau i Svendborg

Bunkerne af opgaver vokser, der er fart på forretningen, men ansøgningerne udebliver. De rette medarbejdere er svære at få fat på, og det koster dyrt i hullede vagtplaner.

Lad os finde jeres næste vikar! Vi har mere end 35 års erfaring og landets største pulje af kandidater, som kan træde til i Svendborg allerede i morgen.

Vikarer, som skaber værdi fra første dag

Leder I efter vikarer i Svendborg, der kan træde direkte ind i jobbet fra første dag og løfte jeres opgaver? Det får I med FLAIR. Vi ved, at I har travlt og skal bruge kompetent arbejdskraft hurtigt. Derfor har alle vores vikarer været igennem en grundig screening og kvalitetssikringsproces, hvor vi:

  • Afholder interviews med alle kandidater ansigt til ansigt
  • Gennemgår CV og referencer
  • Tjekker beviser og certificeringer
  • Sikrer ren straffeattest

Det betyder, at vi kan matche jer med vikarer, der har præcist de kvalifikationer, erfaringer og personlige kompetencer, I skal bruge. I får vikarer i Svendborg, som skaber værdi fra første arbejdsdag.

Vores pulje af kandidater vokser hver dag, og vores databårne digitale annoncering sikrer, at vi altid kan tilbyde jer de mest attraktive kandidater i Svendborg. Desuden får I tilfredshedsgaranti på alle vikarer.

Er I ikke tilfredse? I får en ny vikar uden ekstra beregning.

FLAIR er jeres nye vikarbureau, fordi:

Vi gør jeres vikardækning nem! Vi tager os af alt det besværlige, så I kan holde fokus på det, der giver jeres virksomhed værdi. Vi klarer annoncering, screening, ansættelse, jura, overenskomster og meget mere.

Tag første skridt en fuldt fleksibel arbejdsstyrke. Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud fra jeres nye vikarbureau allerede i dag.