Truckfoerer

Vikarbureau Varde

Vikarbureau Varde? Er I trætte af huller i vagtplanen? Svinger jeres behov for arbejdskraft fra dag til dag? Skal I bruge en vikar i morgen? Efterspørgslen på arbejdskraft er rekordhøj i Varde. Det hjælper vi jer hurtigt og effektivt igennem.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Varde og omegn

+45 38 38 70 93

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Varde og omegn?

  • Akut dag-til-dag vikardækning

  • Varde og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Kundeservice alle dage fra 06 til 24

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Tilfredshedsgaranti. Ikke tilfreds? Få en ny vikar uden ekstra beregninger.

Er du jobsøgende?

Jeres erfarne vikarbureau i Varde

Bunkerne af opgaver vokser, der er fart på forretningen, men ansøgningerne udebliver. De rette medarbejdere er svære at få fat på, og det koster dyrt i hullede vagtplaner.

Lad os finde jeres næste vikar! Vi har mere end 35 års erfaring og landets største pulje af kandidater, som kan træde til i Varde allerede i morgen.

Vikarer, som skaber værdi fra første dag

Leder I efter vikarer i Varde, der kan træde direkte ind i jobbet fra første dag og løfte jeres opgaver? Det får I med FLAIR. Vi ved, at I har travlt og skal bruge kompetent arbejdskraft hurtigt. Derfor har alle vores vikarer været igennem en grundig screening og kvalitetssikringsproces, hvor vi:

  • Afholder interviews med alle kandidater ansigt til ansigt
  • Gennemgår CV og referencer
  • Tjekker beviser og certificeringer
  • Sikrer ren straffeattest

Det betyder, at vi kan matche jer med vikarer, der har præcist de kvalifikationer, erfaringer og personlige kompetencer, I skal bruge. I får vikarer i Varde, som skaber værdi fra første arbejdsdag.

Vores pulje af kandidater vokser hver dag, og vores databårne digitale annoncering sikrer, at vi altid kan tilbyde jer de mest attraktive kandidater i Varde. Desuden får I tilfredshedsgaranti på alle vikarer.

Er I ikke tilfredse? I får en ny vikar uden ekstra beregning.

FLAIR er jeres nye vikarbureau, fordi:

Vi finder jeres vikarer, så I kan bruge tid på det, der giver jer værdi. Som jeres vikarbureau står vi for alt det tidskrævende: annoncering, interviews, ansættelse, overenskomster og meget mere.

Skal hullede vagtplaner være fortid? Udfyld formularen, og få et uforpligtende i dag.