Vikarbureau

Vikarbureau Vejle

Vikarbureau Vejle? Er I trætte af huller i vagtplanen? Svinger jeres behov for arbejdskraft fra dag til dag? Skal I bruge en vikar i morgen? Efterspørgslen på arbejdskraft er rekordhøj i Vejle. Det er frustrerende og dyrt at lede forgæves efter de rette medarbejdere. Vi står klar til at hjælpe.

Ring og hør nærmere om vikarmuligheder i Vejle

+45 38 38 70 93

Jeg ønsker, at FLAIR kontakter mig

Hvorfor vælge FLAIR som vikarbureau i Vejle og omegn?

  • Alt fra akut dag-til-dag vikardækning til længere projektansættelser

  • Vejle og omegns største pulje af prækvalificerede kandidater

  • Vikarer til alle brancher og arbejdsopgaver

  • I får en FLAIR konsulent med branchekendskab og lokal viden

  • Tilfredshedsgaranti. Ikke tilfreds? Få en ny vikar uden ekstra beregninger.

Er du jobsøgende?

Jeres leveringsdygtige vikarbureau i Vejle

Manglen på arbejdskraft kan være en afgørende kæp i hjulet på jeres vækst. Lad os finde de hænder, I mangler i Vejle.

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede vikarer – og puljen vokser hver dag. Vi hjælper jer med at lukke hullerne i vagtplanerne, så I kan fokusere på jeres forretning.

Vi har jeres match hos vikarbureau Vejle

Fejlmatchet arbejdskraft koster dyrt i både tid og penge. Med vikarer fra os, får I værdi fra første arbejdsdag. Vores pulje af kandidater opdateres hver dag, så vi altid har de mest attraktive vikarer til jer.

Alle vores kandidater har været igennem vores grundige screening og kvalitetssikringsproces. Det betyder, at vi kender vores vikarer og kan skabe det helt rigtige match til jeres virksomhed i Vejle – både fagligt og personligt.

Vores kvalitetssikring består i:

  • Gennemgang af CV og referencer
  • Samtaler med alle kandidater ansigt til ansigt
  • Tjek af certificeringer og beviser
  • Sikre ren straffeattest

Screeningen er jeres garanti for dygtige vikarer, som løser jeres opgaver allerede fra første dag, og som passer til jer hele vejen rundt. Desuden får I tilfredshedsgaranti på alle jeres ansættelser gennem os. Er I ikke tilfredse? I får en ny vikar uden ekstra omkostninger.

FLAIR er jeres nye vikarbureau, fordi:

Vi gør jeres vikardækning nem! Vi tager os af alt det besværlige, så I kan holde fokus på det, der giver jeres virksomhed værdi. Vi klarer annoncering, screening, ansættelse, jura, overenskomster og meget mere.

Tag første skridt en fuldt fleksibel arbejdsstyrke. Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud fra jeres nye vikarbureau allerede i dag.